چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

آيا خردل براي سلامتي ما مفيد است؟

 

خردل يك جايگزين كم كالري براي چاشني هاي چربي بالاتر است. خردل زرد آماده يكي از رايج ترين چاشني هايي است كه در كشور استفاده مي شود. خردل اغلب به مقدار كم مصرف مي‌شود و يك جايگزين كم كالري به جاي انواع چاشني‌ها مانند سس مايونز است.

انواع مختلف دانه خردل مصارف متفاوتي دارند. بعضي مردم از دانه خردل سفيد براي پاك كردن صدا، افزايش ادرار، جلوگيري از عفونت يا تقويت اشتها استفاده مي‌كنند. از دانه خردل سياه گاهي اوقات براي درمان سرماخوردگي، كاهش ناراحتي‌هاي ناشي از مفاصل و عضلات و كاهش علائم آرتروز استفاده مي‌شود. اما شواهد علمي كافي براي حمايت از دانه‌هاي خردل وجود ندارد.

ارزش غذايي خردل

يك وعده خردل معمولاً‌حدود يك قاشق چايخوري است. يك وعده خردل زرد آماده فقط سه كالري دارد. خردل ديژون ممكن است كالري بيتشري داشته باشد، يعني چيزي حدود ۱۰ كالري. در يك وعده خردل هيچ ويتامين يا مواد معدني قابل توجهي وجود ندارد.

خريد خردل در ميزان كم انتخاب هوشمندانه‌اي است. با گذشت زمان اين چاشني مي‌تواند طعم خود را از دست بدهد. احتمالا شما از خردل به ميزان محدود استفاده كنيد و بهتر است كه آن را در مقادير كم تهيه كنيد. خردل را پس از باز شدن، تا يك سال در يخچال نگهداري كنيد.

عوارض جانبي استفاده از خردل

خردل هنگام استفاده در مقاديري كه در غذا استفاده مي‌شود، توسط سازمان غذا و داروي ايالات متحده به عنوان مواد غذايي ايمن شناخته مي‌شود. با اين حال اگر از خردل براي مصارف آرايش و بهداشتي استفاده مي‌كنيد، بهتر است احتياط كنيد. استفاده بيش از حد خردل براي پوست در طولاني مدت مي‌تواند باعث سوختگي، تاول يا زخم شود. مصرف مقدار زياد خردل سياه مي‌تواند به گلو آسيب بزند و موجب نارسايي قلبي، اسهال، خواب‌آلودگي، مشكلات تنفسي و حتي كما شود.

در اين زمينه بيشتر بخوانيد:

از خواص‌ و مضرات خاكشير بيشتر بدانيم

يك شيشه عسل يا يك شيشه شكر | چرا عسل شكرك مي‌زند؟

حساسيت به خردل؟

حساسيت به دانه خردل اتفاق آنقدرها شايع نيست، اما علائم حساسيت به خردل ممكن است خفيف يا شديد بروز كند. به طور كلي اين حساسيت اندكي پس از مصرف محسول بروز مي‌كند. ممكن است احساس خارش دهان داشته باشيد و ممكن است موجب احساس نفس تنگي شود.

حساسيت به دانه خردل و خردل اما كاملا هم غير معمول نيست. طبق كمپين آنافيلاكسي در انگلستان ساير مواد غذايي حاصل از گياه خردل – از جمله برگ خردل، دانه و گل، دانه خردل جوانه زده، روغن خردل و غذاهايي كه حاوي اين مواد هستند احتمالاً واكنش هايي را در افراد مبتلا به آلرژي خردل ايجاد مي‌كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.