پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹
فصل تابستان، فصل ميوههاي شيرين و خوشرنگ، بهترين زمان براي تهيه انواع مربا خانگي است. يكي از محبوبترين مرباهاي اين فصل، مربا انجير است كه بسيار مقوي بوده و طرز تهيه آساني دارد. از اين مربا به دليل طعم و عطر دلچسبي كه دارد در تهيه كيك و شيريني نيز كاربرد دارد.
طرز تهيه مرباي انجير
براي تهيه مربا انجير خانگي بهتر است از انجيرهاي درشت استفاده نكنيد و ترجيحاً انجيرها خيلي رسيده نباشند تا در هنگام پخت شكل آنها حفظ شود. انجير زرد يا سياه براي مرباي انجير قابل استفاده است اما اگر تمايل داريد رنگ مربا طلايي و خوش رنگ باشد، انجير زرد مناسبتر است. ابتدا انجيرها را به خوبي بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن گرفته شود، سپس انجيرها را روي يك پارچهٔ نخي تميز قرار دهيد تا به خوبي خشك شود. اگر دم انجيرها خيلي بلند بود با چاقو آن را كمي كوتاه كنيد و توجه داشته باشيد كه دم را كامل نبريد تا رنگ مربا كدر نشود
در يك قابلمه مسي يا لعابي آب و شكر را با يكديگر مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد بعد از غليظ شدن شهد مربا، انجيرها را به آرامي به شهد آماده شده اضافه كنيد. ۳۰ دقيقه زمان لازم است تا انجيرها به خوبي پخته شوند. بعد از اين مرحله، گلاب و آبليمو را به مربا اضافه كنيد و اجازه دهيد تا ۵ دقيقه ديگر مربا روي حرارت باشد، حالا زعفران را به آن اضافه كنيد و مربا را از روي حرارت برداريد.
بعد از خنك شدن مربا،آن را داخل شيشههاي تميز بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد. حتماً در هنگام استفاده از مربا از قاشق تميز استفاده كنيد تا مربا كپك نزند و در طبقه بالا يخچال آن را قرار دهيد تا مدت زمان بيشتري قابل استفاده باشد.
براي مشاهده مطالب بيشتر ميتوانيد از سايت آكاس ديدن كنيد.
- ۲۷ بازديد
- ۱ نظر
مقوی ترین و سالم ترین غذاها
کاکائو
این مقاله لیستی از 50 نوع از مقوی ترین غذاهای موجود در دنیا که شامل تمام گروه های غذایی می باشد را در بر می گیرد. ما اغلب کاکائو را با شکلات های شیرین به هم مرتبط می دانیم و در واقع این مورد یکی از مواد مغذی موجود در اطراف ما می باشد.بهترین و مقوی ترین غذاها برای نوزادان
1-کاکائو – پودر کاکائو
کاکائو یا پودر کاکائو فوق العاده مغذی است و در هر 100 گرم از آن میزان مواد مغذی زیر بسیار بالا است:
به عنوان نتیجه، یک قاشق تا دو قاشق غذاخوری برای دریافت کافی مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این بررسی های سیستماتیک اخیر نشان می دهد که پلی فنول های کاکائو جریان خون را بهبود می بخشد، فشار خون را کاهش می دهد و عملکرد عصبی را در سن ما کاهش می دهد.غذای مقوی